Vårt mål

Att ständigt utvecklas med fler tjänster och kompetenser inom valda branscher. Samtidigt som vi strävar att alltid vara i framkant och vara bäst på det vi gör.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att vara en komplett tjänsteleverantör med ett stort utbud inom olika tjänster som exempelvis installationer, service och underhåll, programmering, IT samt ekonomi. Vi vill skapa något unikt för våra kunder inom fastighet, hotell och försäkringsbranschen som kommer effektivisera arbetesflödet och på så sätt tidseffektivisera arbetet. Det som särskiljer oss från andra bolag är att vi har ett kontaktnummer, med en kontaktperson för en mer direkt kommunikation.

Självklara valet

IC-Gruppen är det självklara valet inom service och tjänster. Vi arbetar med att vara en komplett servicepartner och är med våra kunder i hela processen. IC-Gruppen är i ständig utveckling och därför investerar vi för att kunna uppfylla våra kunders behov genom våra tjänster. Vi investerar både i befintliga verksamheter med hög kompetens, men utvecklar även i egen regi.

Vi ger företagare chansen att känna sig delaktig i något större och hjälper dig att ta er verksamhet till nästa nivå. Vår styrka är att all vår kompetens finns inhouse, där vi gemensamt delar information och strategi mellan de olika bolagen. Med vårt motto ”vi är starkast som grupp” blir vi din kompletta servicepartner som gör att du kan samla alla dina ärenden på ett ställe.